Kategorier
massage

Massage Malmö

Malmö är en av Sveriges befolkningstätaste städer, och då är det kanske inte så konstigt att det också finns en hel del massage i Malmö. Bild av Olof Senestam.
Malmö är en av Sveriges befolkningstätaste städer, och då är det kanske inte så konstigt att det också finns en hel del massage i Malmö.

Malmö, Sveriges tredje största stad efter Stockholm och Göteborg, och hela Skånes hjärta. Här har vi Turning Torso, vi har Öresundsbron, vi har en stad med en av de högsta befolkningstätheterna i hela Sverige.

Och självklart finns det då även en hel del massage i Malmö – till och med till den graden att många som letar massage i Lund åker hit. Med nästan 700 000 invånare i Stormalmö är det kanske inte så konstigt att det är många som letar sig efter bra massage. Massagemöjligheterna i Malmö är många och utspridda över i stort sett hela staden – staden är en av de massagetätaste städerna i Sverige tillsammans med Stockholm och Göteborg.

Urvalet av massage i Malmö

Det du behöver tänka på i första hand är vilken sorts massage du vill ha, och om du har svårt att besvara den frågan kan en bättre fråga vara vad syftet är med massagen. Är det att du är utsliten och behöver slappna av? Då ska du kanske satsa på klassisk massage eller thaimassage. Har du ont i ryggen? Då kanske du ska gå till en naprapat, om det inte är tillräckligt allvarligt för ett vanligt läkarbesök. Om du känner dig lite mer äventyrlig kan det vara en trevlig idé att prova på någonting nytt – vad sägs till exempel om att prova akupunktur, akupressur eller zonterapi, som alla finns att hitta i Malmö?

Det finns massage i Malmö för i stort sett alla typer du kan tänka dig, vilket är en fantastisk fördel med dessa storstäder. Letar du dig efter en spaupplevelse finns det flera sådana att välja på, både inne i stan och utanför. Letar du efter en snabb massage på stan innan jobbet? Då kan du hitta även det. Malmö har helt enkelt det mesta.

Hitta massage i Malmö

Du kan hitta många typer av massage i Malmö, allt från klassisk massage och thaimassage till mer exotiska typer. Bild av  Tara Angkor. Du kan hitta många typer av massage i Malmö, allt från klassisk massage och thaimassage till mer exotiska typer. Bild av Tara Angkor.

När det gäller att hitta massage i Malmö rent geografiskt är det sällan några som helst problem. Malmös massage är väl utspridd över hela staden, inklusive flera av de yttre stadsdelarna även om salongerna av naturliga skäl fått en viss koncentration i innerstaden. Det största antalet massagesalonger hittar du helt klart i Gamla staden strax söder om centralstationen. Här kan du promenera runt och stöta på allt från spa och hudvård till klassisk massage och fysioterapi.