Kategorier
massage

Massage Stockholm

Nu kan du boka massage i Stockholm på TimeCenter.

Massage nära dig

Välj bland hundratals terapeuter i hela Sverige. Helkroppsmassage, fotmassage och ryggmassage. Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Uppsala, Umeå, Helsingborg och många fler städer.

  • Hitta många olika typer av massage
  • Hitta kontaktuppgifter till anslutna massageterapeuter
  • Boka in dig och din vän på massage

Massage är har funnits som behandling i hundratals år. En massage kan hjälpa mot stress, trötthet och även vid ont i ryggen. Du blir mer mjuk, rörlig i musklerna och du kommer att få ett lugn hos dig som hjälper dig att slappna av. Massage lindrar, mjukar upp leder och muskler.

Kategorier
massage

Massage Stockholm på 1 minut

Det är knappast en överdrift att säga att Stockholm är Sveriges massagetätaste stad – det är inte ens en tävling. Här hittar du dels en stor mängd massagesalonger i city, och dels hittar du ännu fler om du tar dig runt i staden lite och besöker de olika holmarna. Tack vare Stockholms välutbyggda kollektivtrafik och resemöjligheter över en relativt stor yta är det sällan ett problem att få resa lite för att hitta en bättre passande eller mer prisvärd massagesalong.

Stockholm har verkligen ett överflöd av massagesalonger, vilket både är bra och dåligt – bra eftersom det ger dig stora valmöjligheter och chansen att hitta precis den massage du är ute efter, men dåligt eftersom det också är väldigt lätt att hamna fel. Det gäller att veta vad man är ute efter, och sedan leta rätt på just det – rätt prisklass, rätt variant, och så förstås en massör som passar bra för dig.

Stockholm kommuns massagetätaste område är helt klart Norrmalm, med många massagesalonger både i Vasastan och i södra Norrmalm. Den som går längs Sveavägen stöter snabbt på mängder av olika alternativ, och den som vill ha lite fler alternativ och som klarar sig något högre i prisklass kan ta en snabb promenad till Östermalm eller Kungsholmen – här är massagesalongerna nästan lika vanliga. Något färre och mer turistinriktade massagesalonger finns att hitta i Gamla stan och i Södermalm, medan några billigare alternativ finns en snabb tunnelbaneresa norrut för massage i Solna.

Klassisk, yogamassage, hot stone massage Stockholm

Längs Sveavägen hittar man en hel del massage i Stockholm. Bild av Holger Ellgaard.
Längs Sveavägen hittar man en hel del massage i Stockholm. Bild av Holger Ellgaard.

Massagen i Stockholm är mycket mångfaldig, med många olika typer av inriktningar och många massagesalonger som försöker hitta sin egen nisch i den hårda konkurrensen. Som följd har det nästan blivit svårt att inte hitta just den massage man är ute efter. Med några snabba internetsökningar blir det ganska lätt att hitta en salong som erbjuder den typ av massage man är ute efter till rätt pris och med rätt öppettider. Det gäller speciellt om beredd att ta dig till rätt del av Stockholm.

I Norrmalm kan du hitta både spa med klassisk massage men även thaimassage, naprapater, svensk massage, och till och med akupunktur. Tar du dig västerut till Kungsholmen utökas utbudet med kinesisk massage, helhetsterapi och zonterapi, och promenerar du till Östermalm eller Södermalm ökar utbudet ytterligare. Det viktiga är att du själv bestämmer dig för vilken typ av massage du faktiskt är ute efter, och att du därefter satsar på att hitta just den massage i Stockholm som passar dig. Det mesta finns, och det väntar bara på dig. Lycka till!

Kategorier
massage

Massage Malmö

Malmö är en av Sveriges befolkningstätaste städer, och då är det kanske inte så konstigt att det också finns en hel del massage i Malmö. Bild av Olof Senestam.
Malmö är en av Sveriges befolkningstätaste städer, och då är det kanske inte så konstigt att det också finns en hel del massage i Malmö.

Malmö, Sveriges tredje största stad efter Stockholm och Göteborg, och hela Skånes hjärta. Här har vi Turning Torso, vi har Öresundsbron, vi har en stad med en av de högsta befolkningstätheterna i hela Sverige.

Och självklart finns det då även en hel del massage i Malmö – till och med till den graden att många som letar massage i Lund åker hit. Med nästan 700 000 invånare i Stormalmö är det kanske inte så konstigt att det är många som letar sig efter bra massage. Massagemöjligheterna i Malmö är många och utspridda över i stort sett hela staden – staden är en av de massagetätaste städerna i Sverige tillsammans med Stockholm och Göteborg.

Urvalet av massage i Malmö

Det du behöver tänka på i första hand är vilken sorts massage du vill ha, och om du har svårt att besvara den frågan kan en bättre fråga vara vad syftet är med massagen. Är det att du är utsliten och behöver slappna av? Då ska du kanske satsa på klassisk massage eller thaimassage. Har du ont i ryggen? Då kanske du ska gå till en naprapat, om det inte är tillräckligt allvarligt för ett vanligt läkarbesök. Om du känner dig lite mer äventyrlig kan det vara en trevlig idé att prova på någonting nytt – vad sägs till exempel om att prova akupunktur, akupressur eller zonterapi, som alla finns att hitta i Malmö?

Det finns massage i Malmö för i stort sett alla typer du kan tänka dig, vilket är en fantastisk fördel med dessa storstäder. Letar du dig efter en spaupplevelse finns det flera sådana att välja på, både inne i stan och utanför. Letar du efter en snabb massage på stan innan jobbet? Då kan du hitta även det. Malmö har helt enkelt det mesta.

Hitta massage i Malmö

Du kan hitta många typer av massage i Malmö, allt från klassisk massage och thaimassage till mer exotiska typer. Bild av  Tara Angkor. Du kan hitta många typer av massage i Malmö, allt från klassisk massage och thaimassage till mer exotiska typer. Bild av Tara Angkor.

När det gäller att hitta massage i Malmö rent geografiskt är det sällan några som helst problem. Malmös massage är väl utspridd över hela staden, inklusive flera av de yttre stadsdelarna även om salongerna av naturliga skäl fått en viss koncentration i innerstaden. Det största antalet massagesalonger hittar du helt klart i Gamla staden strax söder om centralstationen. Här kan du promenera runt och stöta på allt från spa och hudvård till klassisk massage och fysioterapi.

Kategorier
massage

Massage Uppsala

Sveriges fjärde största stad Uppsala är kanske mest känd för sitt gamla universitet och sin magnifika domkyrkan, eller kanske den storslagna Fyrisån som rinner genom staden, men det finns dessutom en hel del goda möjligheter till fantastisk massage i Uppsala!

Uppsalas massagetillfällen må vara något centrerade till innerstan och öster om Fyrisån, men de är också otroligt varierade. Du kan hitta massage i Uppsala som liknar det du kan hitta i en hel del storstäder, och det finns knappast något behov av att utnyttja närheten till Stockholm för att hitta massage av bra kvalitet och till rätt pris. Det stora antalet massagesalonger ökar konkurrensen och pressar priserna – möjligheterna är enorma.

Var hittar man massage i Uppsala?

Letar du massage i Uppsala gäller det att leta sig till city. Som man skulle kunna gissa är det främst mellan centralstationen och Fyrisån som de allra flesta massagesalonger håller till, och de som inte ligger där ligger nästan alla öster om ån – där butiker, restauranger och liknande ligger rent generellt. På västra sidan om Fyrisån hittar du bara ett fåtal massagesalonger, och kollar du i de yttre stadsdelarna är situationen lika begränsad.

Det sagt är antalet massagesalonger egentligen högt jämfört med befolkningsantalet, vilket pressat priserna och ökat konkurrensen. Så länge du kan ta dig ned till innerstaden kan du lätt hitta massage i Uppsala som både är prisvärd och av den sort du söker, och det finns sällan något behov av att ta turen söderut för massage i Stockholm.

Typer av massage i Uppsala

Det finns många typer av massage i Uppsala, med ett fokus på klassisk massage.
Det finns många typer av massage i Uppsala, med ett fokus på klassisk massage.

Tillsammans med det stora antalet massagesalonger i Uppsala har du också ett stort antal alternativ att välja mellan. Det är upp till dig om du är ute efter klassisk massage, lugnande aromaterapi, klinisk massage för din skrikande rygg, thaimassage, akupunktur, eller någonting helt annat. I Uppsala hittar du det mesta.

Massagen i Uppsala är något fokuserad på den klassiska, svenska typen, tillsammans med många olika hälsokliniker som erbjuder massage tillsammans med andra behandlingar när du har ont. Det sagt finns det verkligen också en hel del annat, och det faktum att de flesta salonger ligger så nära varandra gör att du ganska enkelt kan ta en promenad längs exempelvis Dragarbrunnsgatan och helt enkelt se vad det är du är ute efter. Då är du aldrig mer än ett par minuters promenad ifrån flera olika slags massagesalonger – när du väl tittar efter dem blir de helt enkelt omöjliga att missa!

I Uppsala har du också relativt nära till huvudstaden, så för dig som jobbar där kan du alltid boka massage i Uppsala.

Kategorier
massage

Massage Göteborg

Sveriges näst största stad, Göteborg, har länge varit ett viktigt ekonomiskt och kulturellt centrum, med 550 000 invånare i tätorten och över en miljon i det som kommit att kallas Storgöteborg. Här har vi god mat, kultur, turistattraktioner, och, självklart, en hel del massage. Massage i Göteborg är bland den bästa i landet, och det lagomstora avståndet skapar en perfekt möjlighet till konkurrens med massage i Stockholm, vilket ökar kvaliteten och sänker priserna utan att minska behovet av massagesalonger.

Massagesalongerna i Göteborg är både väl utspridda och blandade i inriktning. Här kan du hitta allt från thaimassage, spa, klassisk massage och rehab till orientalisk massage, kinesisk massage, och mycket mer. Möjligheterna är ändlösa.

Leta massage i Göteborg

Massagesalongerna i Göteborg är ganska väl utspridda över hela staden, vilket går väl ihop med Göteborgs något breda stadskärna. Det massagetätaste området är inom vallgraven och kring Nordstaden och domkyrkan, praktiskt nära för alla som kommer med tåg eller spårvagn. Går du längs Västra Hamngatan hittar du snabbt ett flertal massagesalonger att välja mellan.

Även utanför vallgraven finns det en hel del massage i Göteborg, både i Masthugget, Majorna, Lorensberg och Olskroken, och letar du dig ut i kranskommunerna finns det gott om massage i Mölndal, Västra Frölunda, och Partille. Är du som mest kräsen gäller det att resa in till centrala Göteborg och gå runt vid domkyrkan, men är du bara ute efter en massagesalong nära dig finns det få ställen som inte har någon.

Vad finns det för massage i Göteborg?

Det finns en hel del massage i Göteborg, allt från klassisk massage till thaimassage och mer speciella behandlingar som akupunktur.

Den massage du kan hitta i Göteborg är otroligt varierad, speciellt om du letar i innerstaden. På gångavstånd från varandra kan du hitta salonger som erbjuder allt från klassisk massage och friskvård till thaimassage, asiatisk massage, spa, och mycket mer. Strax sydväst utanför vallgraven hittar du ett flertal massage- och rehabställen, kroppsterapi och thaimassage.

Är du redo att leta dig genom hela Storgöteborg öppnar sig möjligheterna ännu mer – här hittar du förutom de vanliga massagevarianterna även mer ovanliga typer av massage i Göteborg. Det är allt från naprapater och akupunktur till akupressur, reflexologi och zonterapi.

Kategorier
massage

Massage Norrköping

Norrköping är den näst största staden i Östergötland, kanske mest känd för sin gamla textilindustri och som en av de få svenska städerna som fortfarande har spårvagnar. Men visst finns det även massage, både för de som bor här och de som är och reser!

Det finns en hel del att välja på när man letar massage i Norrköping, speciellt om man tittar runt i de centrala delarna av staden. Här hittar vi både klassisk massage, thaimassage, kinesisk massage, rehabkliniker och hälsovård. Inte långt därifrån går det även lätt att hitta naprapater i Norrköping.

Hitta massage i Norrköping

Det finns många alternativ när man letar massage i Norrköping, men det mesta är ganska centrerat i stadskärnan. Strax norr om Sankt Olai kyrka trängs flera massagesalonger med varandra, och det är bara att välja om du är ute efter klassisk massage, kinesisk massage eller thaimassage. Inte långt därifrån hittar du flera andra varianter, ibland specialiserade på just massage av olika slag och ibland förenade med mer heltäckande hälsovårdskliniker eller salonger som erbjuder andra slags behandlingar för olika problem med rygg eller avslappning.

Du kan förstås hitta massage i Norrköping även utanför citykärnan, bland annat om du tar dig ut till Södra promenaden, där du kan hitta en naprapat, och utöver det hittar du olika skönhetssalonger som erbjuder massage runtom i Norrköping, trots att det huvudsakliga fokuset ligger på innerstaden.

Vad letar du efter för massage i Norrköping?

Norrköping har ett brett urval massörer, alla med olika expertis. Allt beror helt enkelt på vad du är ute efter. I innerstaden finns den bästa blandningen, där du på snabbt gångavstånd kan ta dig mellan salonger som erbjuder klassisk massage, kinesisk massage och thaimassage i Norrköping, utöver vanliga hälsovårdskliniker.

Vill du bli mer specifik kan du behöva söka en del innan och ta dig till rätt ställe direkt. Norrköping har en hel del specialiserade massörer samt exempelvis naprapater, men då kan du behöva veta vart de finns redan i förväg. Så länge du är beredd att leta lite kan du hitta i princip all slags massage i Norrköping! Vill du satsa ännu mer och har än mer specifika krav kan det dessutom vara värt att ta sig en bit söderut för att leta efter massage i Linköping, där utbudet tenderar att vara lite större.

Kategorier
massage

Massage Linköping

Linköping är den största staden i Östergötland och den sjunde största tätorten i Sverige med drygt hundra tusen invånare. Staden är känd för sin flygindustri och sitt universitet med en stor IT-industri, men självklart finns det även gott om massage att leta rätt på.

Det finns stora möjligheter för massage i Linköping, och medan de flesta inte helt förvånande är baserade i innerstaden kan man också hitta en del i stadsdelarna. Urvalet är brett, allt från klassisk massage till thaimassage, naprapati och hälsovårdsmassage.

Var hittar man massage i Linköping?

Det finns ett stor urval för den som vill leta rätt på den massör i Linköping som fungerar bra för dem, med ett sjuttiotal olika massörer enligt hitta.se. De flesta är inte helt förvånansvärt placerade i Innerstaden och Vasastan, med gångavstånd från riktmärken som resecentrum och Stora torget. Ett speciellt stort antal ligger längs den väldigt centrala Vasavägen, samma gata som Länsmuseet ligger på.

Trots att de flesta massörer ligger väldigt centralt finns det också en del utspridda i de yttre stadsdelarna. Speciellt köpscenterområdet i Tornby har en del massagesalonger, och Ryd och Skäggetorp har även de nära till massage. För den som inte har någonting emot att resa lite längre finns det dessutom en hel del massage i Norrköping, som har ungefär lika många massörer som Linköping, en bit ned på E4:an.

Vad finns det för massage i Linköping?

Det finns många varianter av massage i Linköping, så att du kan välja själv baserat på vad du gillar och vad du är ute efter. Ofta kan man se det direkt på företagsnamnet, och i andra fall får man göra lite efterforskningar.

Linköping erbjuder bland annat klassisk massage, thaimassage, och japansk och kinesisk massage som ofta är tätt kopplad med traditionell läkekonst. Det finns även naprapater och andra som fokuserar mer på de moderna medicinska applikationerna av massage, som idrottsmassage och stressminskande massage. Den största variationen hittas utan tvekan i centrala Linköping, där flera massagesalonger ligger inom gångavstånd till varandra och där du därför kan gå fram och tillbaka och kika in hos olika massörer innan du bestämmer dig.