Kategorier
massage

Massage Uppsala

Sveriges fjärde största stad Uppsala är kanske mest känd för sitt gamla universitet och sin magnifika domkyrkan, eller kanske den storslagna Fyrisån som rinner genom staden, men det finns dessutom en hel del goda möjligheter till fantastisk massage i Uppsala!

Uppsalas massagetillfällen må vara något centrerade till innerstan och öster om Fyrisån, men de är också otroligt varierade. Du kan hitta massage i Uppsala som liknar det du kan hitta i en hel del storstäder, och det finns knappast något behov av att utnyttja närheten till Stockholm för att hitta massage av bra kvalitet och till rätt pris. Det stora antalet massagesalonger ökar konkurrensen och pressar priserna – möjligheterna är enorma.

Var hittar man massage i Uppsala?

Letar du massage i Uppsala gäller det att leta sig till city. Som man skulle kunna gissa är det främst mellan centralstationen och Fyrisån som de allra flesta massagesalonger håller till, och de som inte ligger där ligger nästan alla öster om ån – där butiker, restauranger och liknande ligger rent generellt. På västra sidan om Fyrisån hittar du bara ett fåtal massagesalonger, och kollar du i de yttre stadsdelarna är situationen lika begränsad.

Det sagt är antalet massagesalonger egentligen högt jämfört med befolkningsantalet, vilket pressat priserna och ökat konkurrensen. Så länge du kan ta dig ned till innerstaden kan du lätt hitta massage i Uppsala som både är prisvärd och av den sort du söker, och det finns sällan något behov av att ta turen söderut för massage i Stockholm.

Typer av massage i Uppsala

Det finns många typer av massage i Uppsala, med ett fokus på klassisk massage.
Det finns många typer av massage i Uppsala, med ett fokus på klassisk massage.

Tillsammans med det stora antalet massagesalonger i Uppsala har du också ett stort antal alternativ att välja mellan. Det är upp till dig om du är ute efter klassisk massage, lugnande aromaterapi, klinisk massage för din skrikande rygg, thaimassage, akupunktur, eller någonting helt annat. I Uppsala hittar du det mesta.

Massagen i Uppsala är något fokuserad på den klassiska, svenska typen, tillsammans med många olika hälsokliniker som erbjuder massage tillsammans med andra behandlingar när du har ont. Det sagt finns det verkligen också en hel del annat, och det faktum att de flesta salonger ligger så nära varandra gör att du ganska enkelt kan ta en promenad längs exempelvis Dragarbrunnsgatan och helt enkelt se vad det är du är ute efter. Då är du aldrig mer än ett par minuters promenad ifrån flera olika slags massagesalonger – när du väl tittar efter dem blir de helt enkelt omöjliga att missa!

I Uppsala har du också relativt nära till huvudstaden, så för dig som jobbar där kan du alltid boka massage i Uppsala.