Kategorier
Övrigt

Massage Lund

Det finns mycket massage i Lund - speciellt i området kring och söder om centralstationen.
Det finns mycket massage i Lund – speciellt i området kring och söder om centralstationen. Bild av Anton Holmquist.

Lund är bara Sveriges elfte största tätort, men sett till antalet studenter är staden nästan störst av alla – universitetet är välkänt och alla återkommande traditioner rejält berömda. Närheten till Malmö och för den delen till Köpenhamn gör att en hel del åker dit för sina mer sällsynta nöjen, men vad gäller massage i Lund behöver man i alla fall inte resa någonstans. Massage kanske inte är det första som du tänker på när du tänker på Lund och studenter, men det finns en hel del här. Läs på och lär dig mer om massagemöjligheterna i Lund.

Lund har faktiskt en hel del massagemöjligheter att erbjuda, med ett speciellt fokus på södra halvan av stan, och då främst mellan Botaniska trädgården och Stadsparken. Här hittar du allt från klassisk massage och ryggterapi till mer exotiska varianter som akupunktur och zonterapi.

Hitta massage i Lund – var letar man?

Det gäller först och främst att hitta massagesalongerna rent geografiskt. Var tittar man? Var finns olika typer, och hur utspridda är de? I Lund finns inte fullt lika mycket som det finns massage i Malmö, och det är förstås möjligt att åka både dit och till Köpenhamn om du vill ha ett större utbud. Men om man vill hålla sig i Lund, var letar man då?

Massage i Lund är väldigt centrerad kring södra delen av centralstationen och sydöst om den. Här hittar du den breda majoriteten av all massage i Lund, allt från thaimassage och akupunktur till mer klassisk massage och ryggvård. Även norr om centralstationen hittar du en del annat, bland annat yoga och för den delen klassisk, svensk massage.

Vad finns för massage i Lund?

Det finns väldigt mycket avslappnande massage i Lund - allt från klassisk, svensk massage till mer exotiska varianter. Det finns väldigt mycket avslappnande massage i Lund – allt från klassisk, svensk massage till mer exotiska varianter.[/caption]

Så vad finns det för massage som man kan leta rätt på i Lund? Det finns faktiskt ett riktigt bra utbud, där det inte riktigt finns ett klart fokus utan där du kan hitta det mesta du kan vara intresserad av. Det rör sig om allt från zonterapi och fysioterapi till akupunktur, thaimassage och klassisk massage. Har du problem med ryggen? Tar dig till mer läkande massage eller besök sjukhuset – och ta hand om dig!

I korta ordadrag, det finns faktiskt en hel del massage i Lund, av alla möjliga arter, både klassiskt och mer exotiskt. Och saknar du någonting är det inte särskilt långt till vare sig Malmö eller Köpenhamn – det är allt det här som gör Lund så fantastiskt.